Асфальтна крихта в Києві

в Києві за оптимальною вартістю. Доставка асфальтної крихти.

Серед численних матеріалів, використовуваних для монтажу доріг, зокрема асфальту, застосовується асфальтова крихта, купити яку можна недорого на сайті нашої компанії. Дана сировина виготовляється шляхом переробки асфальту, що вийшов з ладу. Основними перевагами використання матеріалу є простота його укладання, а завдяки наявності бітуму в складі крихти вдається досягти надійної зчіпки.

У нинішній час ви можете відшукати десятки діючих компаній, що пропонують послуги асфальтування і благоустрою приватних і комерційних територій. Всі вони прагнуть застосовувати економічно вигідні і довговічні матеріали, необхідні для будівництва дорожніх полотен. У даній галузі щорічно з’являються нові складові, технології, інструменти, стандарти і правила, проте затребуваність асфальтної крихти залишається незмінною.

Застосування такого компонента актуально в тих місцях, де немає серйозного силового навантаження на дорожню поверхню. Це стосується дачних селищ, парків, майданчиків, підвальних підлог. Також асфальтна крихта ідеально підійде для зміцнення магістралей. Завдяки привабливому сріблястому відтінку цей склад часто застосовується для облагороджування території в ландшафтному дизайні.

Щоб отримати асфальтову крихту, застосовують техніку, що дозволяє зняти верхній шар асфальтованого покриття. Спеціальна фреза не тільки зрізає один за іншим шари асфальту, але і дробить їх до зерен, фракцією 3-5 мм. Потім в отриманий склад додається бітум, що підсилює якісні властивості готового матеріалу. Діаметр отриманої крихти залежить від швидкості роботи фрези. Чим вона менша, тим дрібніше асфальтова крихта отримується на виході, і навпаки. З огляду на технологію виготовлення, даний матеріал за технічними властивостями дуже схожий з традиційним асфальтом.

Асфальтна крихта Київ
Асфальтна крихта Київ

Способи монтажу асфальтової крихти

Найбільш дорогим матеріалом вважається той, який отримують в результаті подрібнення фрезою. Завдяки дрібній структурі і високому відсотку бітуму в його складі підвищується надійність, зносостійкість і довговічність дорожнього полотна. Сировина подається на об’єкт в гарячому вигляді для полегшення процесу трамбування. Щоб забезпечити оптимальні умови монтажу асфальтовою крихтою, її укладання актуальне в літню пору року.

Якщо крихта виробляється не фрезою, а дробаркою, її можна укладати на ділянку незалежно від пори року. Такий матеріал відрізняється меншою зчіпкою, стійкістю до вологи і температурних перепадів, що позначається на невисокій ціні. З урахуванням недоліків роздробленої крихти її найчастіше застосовують при ремонті і вирівнюванні пошкоджених ділянок дорожнього полотна.

Для поліпшення властивостей дорожньої крихти в її склад також додають цемент, бетон, хімічні компоненти, що дозволяє підвищити в’язкість, чіпкість, міцність та стійкість до зовнішніх впливів. Для укатки складу використовується великогабаритний каток, здатний якісно утрамбувати матеріал.

Компанія «Дортехнікбуд» пропонує купити крихту для укладання асфальту за максимально вигідною вартістю. Незважаючи на низькі ціни матеріалу, ми гарантуємо його високу якість на тривалий експлуатаційний термін. Крім того, наші менеджери готові надати максимум інформації про товар і порядок співпраці з підприємством, якщо ви вирішите замовити у нас ремонт або асфальтування дорожнього полотна. Ми співпрацюємо як з приватними, так і з юридичними особами на максимально вигідних умовах.

Для правильного розрахунку кількості асфальтної крихти, площа засипати поверхні треба помножити на 0,2 – в результаті вийде обсяг в кубічних метрах, яким можна насипати шар крихти товщиною в 20 см і, так як асфальтна крихта укочується вдвічі – на виході буде шар товщиною в 10 см. При цьому бажано враховувати огріхи на ями і інші нерівності дороги. Підсумок – міцне, зносостійке дорожнє покриття третьої категорії.

Скільки коштує асфальтна крихта і де можна купити асфальтні крихту. Купувати асфальтні крихту найкраще восени або навесні, коли масово виконуються ремонти доріг. В цей час крихти більше і ціна на неї відповідно нижче.

Багатьом потрібна асфальтна крихта, і це не дивно. Адже саме цей продукт є оптимальним для облаштування доріг. Якісний і недорогий матеріал – запорука економії ваших грошей.

Асфальтна крихта недорого продається саме у нас.

Це і низькі ціни і висока якість продукції і сервіс з доставки матеріалу. Ми можемо вам не тільки продати асфальтні крихту, але і запропонувати повний комплекс послуг з доставки цього матеріалу, а саме: асфальтна крихта з доставкою, асфальтна крихта з доставкою ціна, асфальтна крихта з доставкою дешево, асфальтна крихта доставка, асфальт крихта доставка, крихта асфальтна доставка, крихта асфальтна доставка київ, крихта асфальтна з доставкою, доставка крихти асфальтної, крихта асфальту доставка, крихта асфальту з доставкою, крихта асфальту доставка київ, асфальтна крихта ціна з доставкою.

Як уже згадувалося – виробництво асфальтної крихти – це процес фрезерування (зняття) старого, непотрібного, нерівного асфальтобетонного покриття. Щільність асфальтної крихти в середньому становить 2,2 т / м3.

Асфальтна крихта – технологія укладання. Технологія укладання асфальтної крихти досить проста. Розглянемо її в контексті облаштування дороги. На самому початку облаштування дороги виконується підстава з крупного щебеню фракції 40-70 або 20-40, цегляного бою, вторинного щебеню, яке планується бульдозером або грейдером. Поверх підстави відсипається асфальтобетонна крихта (асфальт з під фрези) і так само планується бульдозером шаром 10-15 см, після чого утрамбовується катком. Це і є відповідь на питання – асфальтна крихта – як укладати або асфальтна крихта застосування або асфальтна крихта як використовувати?

Зберігання асфальтної крихти (крихти асфальту) не вимагає особливих умов. Асфальтний зріз київ може зберігатися на відкритому майданчику.

Ціна асфальтної крихти прораховується індивідуально для кожного конкретного обсягу. Телефонуйте і ми запропонуємо вам кращу ціну на крихту асфальтні з під фрези.

Таким чином, з усього вищесказаного можна зробити один дуже простий і очевидний висновок, відповідаючи тим самим на питання – асфальтна крихта що це? Це найцінніший продукт для облаштування доріг (дачних, технологічних, сільських), відсипання пішохідних доріжок, паркінгів, автостоянок, дитячих і спортивних майданчиків, прилеглих територій, расклінцовкі підстав доріг з великого гранітного, вторинного щебеню, цегли і бетонного бою, відсипання доріжок внутрішніх приміщень – складів, цехів. Саме покупка асфальтної крихти забезпечить вас порівняно недорогим матеріалом і дозволить отримати якісне дорожнє покриття.

Для того щоб купити асфальтні крихту в Києві – вам потрібно звернутися до нас.

 

Асфальтова крихта
Асфальтова крихтаАсфальтова крихта

LEAVE A КОММЕНТАР

Call Now Button