Дорожньо будівельні роботи Київ

Дорожньо-будівельні роботи в Києві від компанії «Дортехнікбуд»

Якість дорожнього покриття вулиць та площ впливає на комфорт життя киян, а також на експлуатаційні умови для транспортного засобу. Укладання полотна складається не лише з безпосереднього асфальтування, а й включає проведення додаткового спектру робіт: складання проекту, підбір відповідних матеріалів та спецтехніки, тощо.

Тільки професійні майстри та кваліфіковані інженери знають усі тонкощі будівництва. Тому звертатися за послугами потрібно до перевіреної фірми, якою і є команда «Дортехнікбуд». Ми проводимо дорожньо-будівельні заходи по Києву та області, гарантуючи відмінну якість результату та стислі терміни реалізації проекту.

Послуги компанії «Дортехнікбуд»

Дорожньо-будівельні роботи здійснюються із дотриманням сучасних технологій. Використовуються високоякісні та перевірені матеріали, які відповідають особливостям цієї ділянки. Покриття матиме бездоганні властивості та ідеальний вигляд протягом тривалого терміну служби. У нас передбачений власний парк спецтехніки, а співробітники мають відповідну кваліфікацію.

Доступні послуги:

  • асфальтування;
  • ремонт доріг;
  • створення пішохідних доріжок;
  • укладання тротуарної плитки;
  • встановлення бордюрів;
  • благоустрій прибудинкових територій та інші дорожньо-будівельні роботи різного рівня складності.

Наша компанія обов’язково надає кожному клієнту документацію щодо проекту. Замовник завжди знає точну вартість всіх матеріалів та робіт, а також поінформований про терміни.

Асфальтування доріг

Фахівці приватної організації «Дортехнікбуд» знають, як зробити міцне та витривале покриття. Вартість готового проєкту розраховується з урахуванням кількох аспектів: обсяг робіт, розташування, стан ділянки, необхідність проведення додаткових процесів. Також у формуванні ціни враховуються показники передбачуваного навантаження на асфальтний шар. Остаточна вартість послуг встановлюється лише після детального вивчення території та узгодження всіх вимог замовника.

Наші працівники виконують усі будівельні заходи із дотриманням чіткого плану. Технологічний процес виглядає так:

  • підготовка ділянки (аналіз стану ґрунту, розмітка, очищення від забруднень);
  • демонтаж старого покриття (при потребі);
  • укладання суміші за допомогою спеціальної техніки.

Заключний етап – фінальне ущільнення, а також вивіз будівельного сміття.

Використовуємо щебеневі, піщані та гравійні суміші. При укладанні асфальту на вулицях біля житлових комплексів може виникнути необхідність прокладання додаткового шару для вирівнювання поверхні (найчастіше використовується бітум). Ці заходи проводяться за кілька годин до асфальтування. Робота на магістралях проводиться за аналогічним сценарієм.

Можливості компанії «Дортехнікбуд»

Робота на об’єкті відбувається із застосуванням спеціальної техніки. В арсеналі нашого автопарку наявні сучасні моделі асфальтоукладальників, дорожніх фрез, катків та інших машин відомих брендів. Устаткування дозволяє проводити заходи навіть на складних ділянках. При потребі ми використовуємо технологію текстурника, що створює шорсткості на покритті дороги. Саме так можна вивести зайву вологість з полотна та захистити його від утворення ям та тріщин.

Використання передових та прогресивних технологій дозволяє в процесі роботи точно контролювати експлуатаційні показники полотна: щільність та рівність. До кожної ділянки підбирається оптимальний матеріал, враховуючи конкретні умови. Це гарантія того, що склад асфальту максимально відповідатиме проектним вимогам. Наявність власного автопарку та команди професіоналів дозволяє нам вирішувати навіть складні завдання, гарантуючи ідеальний результат.

Чому ми найкращі?

Наша компанія відкрито демонструє свій професіоналізм та переваги, оскільки нові клієнти з задоволенням стають постійними та рекомендують нас своєму оточенню:

  • виконуємо роботу в обумовлені терміни;
  • надаємо гарантію на результат;
  • використовуємо перевірені та найновіші технології;
  • пропонуємо оптимальне співвідношення ціни та якості.

Чому варто звертатися до нас? Ми беремося за будь-які замовлення, пропонуючи замовникам найбільше вдале рішення проекту.

Очікування будівельно-ремонтних заходів від держави може забрати багато часу. І якщо ви хочете подбати про благоустрій прямо зараз, ми вже чекаємо на ваш дзвінок!

Асфальтування доріг

Замовити онлайн:
(098) 188-99-99 / (063) 237-02-06

Call Now Button